Easy Money (1983)

Monty lever ett tufft liv, när han inte fotograferar små skitungar så spelar, röker, dricker, knarkar och äter han gott. Han är en riktig livsnjutare som älskar att sitta i ett rökfyllt rum med en bira i ena handen, en straightflush i den andra medans han ljuger för sina polare och trycker i sig en flötig pizza. Han älskar sin familj och sin fru. Hans svärmor däremot kan han inte klarar han inte fem minuter i samma rum som. Hon klagar på allt han är och gör, men tanta är rik som ett troll. När hon dör får Monty's fru ärva alla miljoner på villkoret att Monty ska fixa till sig. Det betyder sluta knarka, röka, dricka, spela och gå ner en massa i vikt. Om han misslyckas går pengarna till svärmoderns snobbiga assistent.

Så jävla bra. Jag såg den här på tv för en massa årsen och har sedan dess tänk ta reda på vad det var för film. Nu fick jag äntligen arslet ur och gjorde det. Lika bra som jag minns den. Rodney Dangerfield är i sitt esse och levererar sina sylvassa oneliners på löpande band. Dock så tappar filmen lite när Monty börjar leva hälsosamt men det är fortfarande roligt.


En video med Rodney när han kör stand-Up.

Komedi | | Kommentera |

My Mom's a Werewolf (1989)

En frustrerad hemmafru med en man som inte bryr sig det minsta om henne går för att köpa ett lopphalsband till hunden. Mannen i djuraffären är väldigt charmerande och följer efter henne till en restaurang där han närmar sig henne och bjuder på middag. Men hastigt försvinner han, efter en stunds letande hittar hon honom i djuraffären där dom dom börjar med ett passionerat förspel. När han biter henne i tån blir hon sur och går hem. Hemma väntar dottern som har sett allting och är måttligt road av moderns snedsteg. Som titeln avslöjar är hon nu på väg att bli en varulv.

En charmig komedi med inte för hög budget. Om man inte förväntar sig för mycket så kan man nog ha 90 minuters trevlig upplevelse.Komedi | | Kommentera |

La Venganza de los punks (1991)

I Mexico finns det motorcykelgäng fyllda med galna punkare i helt vacko utstyrslar. Dom brukar roa sig med att åka runt och yla, veva med kedjor, offra djur och rånmörda folk. Ett sådant här gäng råkar en dag mörda en hel familj förutom fadern, en hårdnackad snut. Han ger sig ut, letar och en efter en faller dom nu offer för hans grymma och sadistiska begär efter hämnd.

Så dåligt och så galet att man bara inte får missa det. De kostymnissarna som överlevde Intrepidos Punks fick jobb på den här filmen. Har det nånsin funnits sånna här gäng? Vart ansöker jag om medlemskap? Slutet i den här filmen var det sämsta jag sett i hela mitt liv.


En vanlig dag.


Leatherface med nitar?


Åka i cirklar runt ledaren och tjoa, det verkar vara nått som dom gör för att roa sig.


Så fort musiken börjar tar tjejerna av sig kläderna.


The Candie Cone Clan??


Nu grabbar ska vi brottas.
Exploitation | | Kommentera |
Upp