Last Resort (1994)


Sam och Dave lever ett snurrigt liv fullt av dagdrömmar och cyberspace äventyr. En dag får om sparken från sina jobb efter att stället exploderat. Dom kommer hem och inser att de inte betalt hyran. Snart sitter de på gatan med posten i handen. Äntligen har Sams morbror svarat på hans brev. Han vill ha hjälp på sitt hotell som ligger på hans ö i Hawaii eller nått liknande ställe. Det kommer en baglady och helt plötsligt står dom där på stranden och en tjej kommer och möter dom. Morbror lever i det förflutna och har fastnat i en roll han gjorde i ett gäng filmer för hundra årsen, Morgan piraten. Morgan piraten berättar att han är i kris och dom måste hjälpa honom att hitta en skatt som sägs vara gömd på ön.

Jag orkar inte skriva mer om vad filmen handlar om för det var nått sanslöst svårt att hänga med. Storyn är osammanhängande och hela tiden hamnar dom på villovägar. Den är fylld av en massa dåliga skämt. Att The two Coreys spelar huvudrollerna gör det bara ännu mer pinsamt. Corey Feldman går runt i nån utstyrsel som någon kommit på är cool. Det är den inte. Han ser förjävlig ut och jag hoppas att det aldrig var coolt att se ut som han. Corey Haim ser ut som ett misslyckat modeoffer från 94, dessutom springer han runt med en virtual reality hjälm och babblar om cybersex, vilket också känns som ett dåligt försök av nån torr gammal gubbe att vara hipp. Tänk er att disney channel skulle gjort en verision av Hanna Montan 1994 med The two Coreys i huvudrollerna och skickat dom till Hawaii. Typ så dåligt är det. Allt känns inspelat i en studio och scenografin är så dålig, det värsta är att det är gjort dåligt med flit i försök att vara roligt. Det gör att man fan vill slänga ut tv:n genom fönstret. Jag vet inte vad jag ska säga? det här faller fan inte ens under kategorin så dåligt att det är bra. Go natt.


Skickar in en video på Corey Feldman när han gör sitt näst största bottennapp i sin karriär (vad jag har sett än så länge). För Last resort är fan inte ens värd att visa här.
Komedi | |
Upp