Santa With Muscles (1996)

Blake är en rik man med för mycket tid att spendera på att leka elitsoldat i sitt eget kvarter. Han brukar låta sin personal attackera honom och sedan spöa skiten ur dom. De brukar också ge sig ut och se till att bli jagade av polisen för att skaka av sig dom. En dag smiter Blake in på ett varuhus när han försöker undkomma polisen, där hittar han en tomtedräkt som han tar på sig. När han sen trillar ner i soppnedkastet slår han i huvudet och svimmar av. Lenny en småfifflare som jobbar som elva på varuhuset hittar Blake och lurar i honom att han är självaste jultomten. Han puttar ut Blake bland ett gäng snorungar som vill sitta i tomtens knä, dregla och berätta vad de vill ha i julklapp.
Två anarkister försöker sno pengar från välgörenhet, då blir Blake/tomten förbannad och buntar ihop dom. Blake blir hjälte och ingen känner igen honom för han har mask på sig. Pengarna anarkisterna försökte sno skulle gå till ett barnhem. Barnhemmet tar hand om Blake och snart tror han att han är tomten. Barnhemmet ska såklart läggas ner av en ond Doktor. Men när Jultomten får reda på det så måste han ju såklart stoppa det hela.

Huvudrollen spelas av ingen mindre en Hulk Hogan. Behöver jag säga mer. En smått underhållande historia och det är pinsamt att den existerar. Ganska kul att Don Stark och Mila Kunis från That 70's show är med. Det här är början på en liten Julspecial från min sida. Kanske kan det till och med bli en ny Julfilm varje dag fram till jul. Vem vet? Vi får se hur många jag orkar med.

Sitat ur filmen:
- "Watch out he's got a candy cane"
- "When I want your opinion I'll have it surgicaly removed"
- "You know I have a crhistmas wish for you santa, get out of my life"
- "Santa you slay me"


Komedi | |
Upp