Santa And The Ice Cream Bunny (1972)


Jultomtens släde har fastnat i sanden på en strand i Kalifornien. Alla hans renar tyckte det var för varmt så dom flög hem till nordpolen. Tomten ropar på alla barn i närheten som kommer för att hjälpa honom. De springer iväg och hämtar en massa olika djur, som en get, en gris, en åsna, ett får och en häst. De försöker sen få djuren att dra loss tomtens släde självklart kommer de med ett djur i taget och inte alla på samma gång. Det svåra verkar vara att få djuren att ställa sig på rätt plats. Tomten själv mumlar hela tiden, nej det här går aldrig, går inte det här går inget. Just det innan allt det där så mumlar tomten ur sig en sång om hur han sitter fast i sanden.
 Självklart är ju det där med att tomten sitter fast i sanden inget man kan bygga en hel film på. Så efter 25 minuter slänger dom in en ung tjej som går runt på ett nöjesfält som heter "Hans Christian Andersen land" hon hamnar ganska snart på en föreställning av Tummelisa som varar i ca en timme. När vi kommer tillbaka till stranden och tomten så har barnen hittat "The Ice Cream Bunny" som kör en stor röd veteranbil till stranden medan barnen sjunger och tjoar. Han och tomten gör upp lite planer sen ger de sig iväg i bilen. Kvar på stranden står alla barn och släden. Släden försvinner mitt framför ögonen på barnen och berättarrösten säger "like Magic".

Jag är totalt chockad. Varje gång jag tror jag sett världens sämsta film så kommer det något ännu sämre. Här har vi en mumlande tomte som måste säga precis allt han gör för att man ska förstå vad som händer. Dom gör samma misstag som vilken femåring som helst med en filmkamera skulle göra, problemet är att de här idioterna fick göra en långfilm. Sen att de slänger in en pjäs mitt i filmen som faktiskt är längre än själva filmen är helt förstummande. Tjejen som går och ser pjäsen är väl nått försök att locka tittare men ingen tjej är tillräckligt snygg för att rädda det här. Det som dock är helt sjukt psykedeliskt, är kaninen i slutet av filmen helt sjukt. Jag hade precis tänkt att dissa filmen helt när kaninen dök upp.

Tomten är far till alla barnen:


Inte äns en gorilla kunde få loss tomtens släde.


Kossan vill inte ställa sig på rätt plats.


Hästkarusselen på H.C Andersens nöjesfällt stängdes efter att 7 barn trillat av och mist livet.


The Ice cream Bunny is coming to town.
Drama/arthouse | |
Upp