Ninja Mission (1984)

Hittade den här på återvinningen för 30 spänn, gött tänkte jag. Lite smått förvånad att den släppts på dvd överhuvudet taget. Jag har läst en del om den här innan. Den är gjord av en svensk som heter Mats Helge och ligger bakom en massa svenska skitfilmer med svenskar som pratar kackig engelska.
Förstår inte vad som var så speciellt med filmen. Jag började titta på den hade svårt att hänga med i handlingen somnade och spektaklet var över. Jag kommer aldrig se den igen.

Svenskt skräp | |
#1 - - Rick:

Va fan johan.

Ninja Mission är ju inspelad i Lidköping. Det är min farsas polare som har statistroller, jag känner de ryska hororna och de skumma båtkaptenerna, Lars Bandage kan nämnas som en av dem! du kan inte dissa denna kultrulle... eller ja, den är värdelös sant, men Fan, vet du hur få filmer som är inspelade i Lisch? Bättre än Black Belt Jones iaf...

#2 - - Johan:

Nja. Vafan jag vet inte jag gillade den inte helt enkelt. Det har nog inte med hur bra eller dålig den är efter som jag gillar filmer som är bra mycket sämre än Ninja Mission. Mats Helge kan bara inte knepen att fånga mitt intresse. Dock kul med lite historia. Black Belt Jones har jag bara sett trailern av än så länge men den verkar bättre.

#3 - - Plisken:

Jag älskade den där rullen när jag var liten gris!

Den och American Ninja med Michael Dudikoff var ju det bästa som fanns då.

#4 - - Johan:

American ninja är ju en helt annan historia. Den eller dom gillar jag som fan.

Upp