Anything for love AKA Just One of the Girls (1993)

Chris har problem med Kurt och hans gäng som alltid spöar honom på väg till skolan. Han försöker stå upp och slå tillbaks men han är en liten vekling så han får bara mer spö. När han måste byta till deras skola så kommer han på att om han klär ut sig till tjej så känner dom inte igen honom. Han planerar att byta så fort han kommer till skolan men han träffar en av lärarna innan han hinner byta så han är fast i rollen som tjej. Chris blir kompis med en av cheerleader tjejerna, han blir kär i henne och tänker att han kan lära sig allt om henne genom att hänga med henne. Det han inte räknat med är att Kurt blir förälskad i honom. Gymnastikläraren upptäcker snart att Chris verkligen gillar att städa tjejernas omklädningsrum och hon/han spanar in tjejerna. Hon annar oråd och tar snart in Chris för terapi samtal.

När karriären börjar dala är det bara att ta till med radikala metoder. Att klä upp den stackars Corey Haim i en tajt liten cheerleader outfit var kanske inte ett av de smartare dragen jag sett.
En klassisk highschool problematik, där någon utger sig för att vara nått den inte är, blir kär, bubblan spricker och de hoppas på förståelse. Dock är den här rätt otrolig och Corey Haim är väldigt ful som tjej. Att han lyckas lura en hel skola att han med sina breda axlar och grova käkben (jo jag vet det finns tjejer som ser ut så, men dom blir knappast cheerleades) att han skulle vara en tjej är lite väl.
Halvrolig film med en story som verkar roligare innan man sett filmen. Känns lite lång tråkig på sina ställen men vaknar till på slutet.


Highschool/College film | | Kommentera |
Upp