American Drive in (1985)

Alla samlas på drive in bion. Nördarna, den feta familjen som bara äter, cheerleader tjejen och hennes sportfåne till pojkvän, punkarna, en blivande borgmästare med sina två barn, två äldre damer och en massa fler människor. Han som vill bli borgmästare tror att alla får tag på sitt hasch på bion. Han tror att om han lyckas haffa langarna så kommer han bli borgmästare. Han skickar ut sin son på uppdrag att köpa knark, han säger till honom att han ska fråga efter Mary Jane eller te. Det misslyckas så klart fatalt.
Jack och Bobbie Ann har precis förlovat sig men de bråkar lite och Jack blir arg och går i väg en sväng för att fundera. Då kommer punkarna och rövar bort Bobbie Ann, dom har haft ögonen på henne sen de såg henne på vägen till bion. De försöker våldta henne då dyker Jack upp, Bobbie Ann lyckas fly men Jack hamnar på sjukhus. Bobbie Ann lämnar sjukhuset åker hem och hämtar en pistol, nu ska hon hämnas.

Filmen är lite b men den är rolig och underhållande. Det är ett stort persongalleri med många roliga karaktärer. Det är många parallella handlingar som på sitt sätt vävs ihop till en rolig film. Jag höll på att glömma dvärgen som går på bion för att kolla på sig själv som är med i filmen, han anser för övrigt att han är bäst i hela filmen. Bion visar Hard Rock Zombies 1-2 men så vitt jag vet finns det bara en.


Komedi | |
Upp