Ski School (1991)

På skidskolan finns två gäng, de rika och seriösa torrbollarna och de som gillar att festa. De rika vill gärna styra och bestämma, tro att dom är bäst och att alla gillar dom. Så är det inte riktigt, partygänget är de som alla vill hänga med utom dom rika förstås. Det är en ständig tävling om vilka som är bäst på skolan, både i och utanför skidbacken. Efter som det är en college film så är ju som alla vet det ända sättet att nå dit man vill att smida galna planer och genomföra dom på ett ännu galnare sätt.

Gillar du airheads, headbangers, Bill och Teds galna äventyr och bröst. Ja då borde det här vara en film för dig. Inget djupare men underhållande. Det ända jag inte förstår är hur nån som är så ful som Dean Cameron kan få några tjejer ens på film.


Highschool/College film | |
#1 - - Permoman:

"Det enda jag inte förstår är hur nån som är så ful som Dean Cameron kan få några tjejer ens på film."Kasta inte sten i glashus. ;)

#2 - - Johan:

Jag har fru. Men den här snubben har nya tjejer varje kväll. tjejer som på den tiden ansågs som riktiga kap. Helt oförståligt.

Upp